Samsung klíma webáruház samsung mont blanc
Föoldal  -   Klímaberendezések  -   Szállitó-cég  -   Vásárlási-feltételek  -   Segitség  -   Beszerelés  -   E-mail
Menü
Megrendelés
Szállitás
Garancia
Vásárlás
Katalógusok
Szerelési csomag
Segitség
Klímaberendezések
Kapcsolat
Inverter
Egyéb klímák
Hitachi klíma
Toshiba klíma
Panasonic klíma
Fujitsu klíma
LG klíma
Mobil klíma

Webfabrika

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!


Garanciáról:


A weboldalainkon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Minden információ ami felmerülhet kérdésként megtalálható weboldalainkon, amennyiben mégsem találná meg a választ kérjük e-mailban érdeklődjön.

Jótállás és garancia:

A jótállási igényét a vásárolt termékhez a dobozon külsején felragasztott jótállási jeggyel és az eredeti számla egyik példányával érvényesítheti. A jótállási jegy tartalmazza a garanciális feltételeket, ami egyes típusoknál eltérhet. A Jótállási jegy mellett, található

Magyar nyelvű kezelési útmutató.

Minden esetben gondosan olvassa el mindkettőt, az esetleges nem megfelelő használtból eredő meghibásodásokra garanciát nem tudunk vállalni.
Kérjük a beszerelés során ezt adja a beszerelést végző személynek a jótállási jegyet gondosan töltesse ki.

A cégünk által forgalmazott valamennyi klímaberendezés magyarországi importőröktől származik. A garancia nem csak nálunk, hanem bármelyik forgalmazónál érvényesíthető. A forgalmazott klímaberendezésekre nem csak magyarországi hanem európai garancia is érvényes!

Elveszett jótállási jegyet csak kivételes esetben áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás vagy nem valóságos adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szerviz vagy helyszíni javítás idejével. A termék vagy főalkatrészének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék rész tekintetében újra kezdődik.

A beszerelést végző által kitöltött garanciafüzet
tőpéldányát kérjük visszaküldeni címünkre!

Cégünk címe az elérhetőség menüpont alatt található.

Jótállási jegy: A jótállási igényét a vásárolt termékhez a dobozon külsején felragasztott és a beszerelést végző szakember által kitöltött jótállási jeggyel érvényesítheti. A jótállási jegy tartalmazza a garanciális feltételeket, ami egyes típusoknál eltérhet. A Jótállási jegy mellett, található Magyar nyelvű kezelési útmutató. Minden esetben gondosan olvassa el mindkettőt, az esetleges nem megfelelő használtból eredő meghibásodásokra garanciát nem tudunk vállalni. Kérjük a beszerelés során ezt adja a beszerelést végző személynek a jótállási jegyet gondosan töltesse ki. Elveszett jótállási jegyet csak kivételes esetben áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás vagy nem valóságos adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. A termék javítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a szerviz vagy helyszíni javítás idejével. A termék vagy főalkatrészének cseréje esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék rész tekintetében újra kezdődik.

Meghibásodáskori teendők:

A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb időn belül köteles jelezni. A javítás a készülék garancia füzetében rögzített vagy a felszerelést elvégző szerelő végezheti a hiba helyszínén. A javítást végző személynek a hiba jelenségét, hibás alkatrész nevét, alkatrész számát, készülék típusát kell megadnia. A tulajdonosnak a jótállási jegyet kell részünkre elküldeni. A garanciális hibára visszavezethető meghibásodott alkatrészt, a lehető leghamarabb biztosítjuk. A garancia füzetben a javítás tényét feltüntetjük a garancia időt a javítás idejével meghosszabbítjuk. A javítás befejezése után a garanciafüzet visszaküldésre kerül!

Minden esetben a jótállási jegyben feltüntetett feltételek a forgalmazó Webmajmok Kft.-re kötelező érvényűek. A garancia időn túl is a törvényben szabályzott ideig, az alkatrészellátást biztosítjuk!

Visszavásárlási garancia:

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti a 20/24-99-777 telefonszámon vagy e-mailben. A kiszállítás megkezdése előtt a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Szállítási információk

Jogi illetékesség vitás esetekre:Az üzleti kapcsolatból származó igényeknek, különösen a vásárlással kapcsolatban az illetékes a Kecskeméti Városi Bíróság. Ez a bíróság illetékes minden esetben ami a klímaberendezések forgalmazásával, szállításával vagy minőségi kifogásaival kapcsolatos. Kizárólag a Magyar Köztársaság jogrendje érvényes, a vásárlással a jogi illetékesség elfogadásra kerül!
 ...
FJS WebFabrika 2009.