Samsung klíma webáruház samsung mont blanc
Föoldal  -   Klímaberendezések  -   Szállitó-cég  -   Vásárlási-feltételek  -   Segitség  -   Beszerelés  -   E-mail
Menü
Megrendelés
Szállitás
Garancia
Vásárlás
Katalógusok
Szerelési csomag
Segitség
Klímaberendezések
Kapcsolat
Inverter
Egyéb klímák
Hitachi klíma
Toshiba klíma
Panasonic klíma
Fujitsu klíma
LG klíma
Mobil klíma

Webfabrika

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Szállitás futárszolgálattal

Szállítás menete:

A megrendelt árut kecskeméti raktárunkban veheti át vagy igény esetén futárszolgálat szállítja házhoz.

A kecskeméti raktárunkban történő klímaberendezés átvételét a megrendelés menüpont alatt lehet megrendelni.

A megrendelést követően felvesszük a kapcsolatot Önnel és egyeztetünk az átvétel időpontjáról. Az átvétel helyét a kapcsolat menüpont alatt találja meg.

Ha utánvéttel szeretné megrendelni klímaberendezését, ezt kapcsolódó weboldalunkon teheti meg.

Ezen a weboldalon kiválaszthatja a klímaberendezést, majd amennyiben szeretné megvásárolni utánvéttel egy másik weboldalra irányítjuk át.

Az utánvéttel történő vásárlás árai eltérhetnek az itt feltüntetettől!

Kérjük, csak az nézze meg kínálatunkat aki a fentieket elfogadja!Az utánvéttel történő megrendelés menete:

A megrendelt árut a futárszolgálat szállítja házhoz. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy a postaládában illetve telefonon egyeztet Önnel.

A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A kiszállítás és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások költségét 20.000-Forintos vásárlás felett az utánvétes oldalon feltüntetett klímaberendezés ára tartalmazza.

Nincs rejtett költség, a kiszállítás ingyenes.

20.000-Forint alatti áru megrendelése esetén, érvényesítenünk kell a kiszállítási költséget minden esetben.

Házhoz szállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze a termék sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét.

A csomag tartalmazza a beltéri és a kültéri egységet, a beltéri egység dobozában pedig a távirányítót. Cégünk a megrendelt áru feladása előtt szintén ellenőrzi a csomagok tartalmát, az átvétel után a vételár kifizetését követően nincs lehetőség reklamációra a berendezés hiányosságára hivatkozva.

A szállító a kültéri és a beltéri egységet külön szállítási egységként kezeli, ezért előfordulhat hogy a két egység nem ugyanabban az időben kerül kiszállításra.

Amennyiben az Ön által vásárolt és kifizetett termék sérült vagy hiányos, lehetősége van a csomagot visszaküldeni díjmentesen. A kifizetés után engedélyezi a futár a jelenlétében történő csomagfelbontását, ekkor van lehetőség csak a sérült vagy hiányos csomag reklamációra. Kérjük észrevételeiről tájékoztassa Cégünket, hogy a felmerült hibát mielőbb korrigálhassuk.

Szállítási feltételek:

A Webmajmok Kft. hét napon belül szállítja a raktárban levő árut. Különleges esetekben a szállítási idő 30 napig is eltarthat. Ha a szállítási idő túllépheti a 30 napot, a vevőt e-mail-ben értesítjük. A vásárló a szállítás megkezdéséig visszaléphet a megrendeléstől, a Webmajmok Kft. köteles az esetleg már megtörtént fizetéseket haladéktalanul, legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. A kiszállítás megkezdése után a vevőt terhelik a kapcsolatosan felmerülő költségek, a díjmentes házhoz szállítás és visszaszállítás költségei.

Nem tekinthető hibának, megtérítendőnek a kívülálló felsőbb okokból bekövetkező szállítási nehézségek, amelyeknek okai: megváltozott hatósági engedélyek, az importőr késedelme, üzemzavar vagy szállító vállalat szállítási időpontjának késedelmei. Ebben az esetben a szállítási időpont kitolódik a probléma megoldására szükséges időpontig.

A Webmajmok Kft. fenntartja a jogot azonos értékű terméket kiszállítani megegyezés esetén vagy semmit amennyiben nincs megegyezés a vevő és az eladó között.

Akciós árak mindig a készlet erejéig érvényesek!

A klímaberendezések áraiba a szállítási költség be van építve, az ár bruttó nincs rejtett költség. Magyarország területén tartalmazza a csomagolási és szállítási költséget.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően díjmentesen a vásárlástól elállni. Lemondásra van lehetőség amennyiben nem kéri az árut a 20/24-99-777-es telefonszámon munkanapokon 8-16 óráig. Ezt minden esetben kérjük írásban megerősíteni a weboldalról küldhető e-mail rendszeren keresztül.

 ...
FJS WebFabrika 2009.